Direct naar content

OVER READY

READY Coaches en jongeren

WIJ MAKEN IMPACT

Stichting Ready

Wij geloven dat we impact kunnen maken door anderen te helpen om lef te hebben en dromen na te jagen. We zijn sinds 2016 actief en met onze projecten betrokken in meerdere steden in Nederland. Wij werken nauw samen met overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties. READY is een inclusieve organisatie waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en gestimuleerd wordt om een positieve bijdrage te leveren.

JONGEREN
STAAN CENTRAAL

Samen groeien

READY is opgericht om jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling en gezamenlijk de samenleving te verbeteren. We staan in nauw contact met jongeren om goed op de hoogte te blijven van wat ze bezighoudt.
Wil je meer weten over READY, bij ons komen werken, of onze organisatie steunen? Neem dan contact met ons op! 

KRACHT IN SAMEN
VERBINDEN.

Impactcijfers
1

Droom

Stichting READY levert een positieve bijdrage aan de samenleving. Dit doen wij door jongeren de ruimte te geven zich te ontwikkelen en hun talenten in te zetten.
30+

Steden

In meer dan 30 steden is READY betrokken geweest met het realiseren van maatschappelijke projecten.
200+

Initiatieven

Van muziekfestivals tot sporttoernooien, documentaires en eigen bedrijven, jongeren hebben meer dan 200+ initiatieven zelf opgezet.
3000+

Jongeren

Meer dan 3.000 jongeren hebben meegedaan aan projecten dankzij READY.
180.000+

Uur

investeerden jongeren om zichzelf verder te ontwikkelen en iets terug te doen voor hun omgeving

Vertrouwenspersoon

Stichting READY heeft een vertrouwenspersoon als je in vertrouwen met iemand wilt praten. Wij willen een veilige omgeving zijn voor alle medewerkers en deelnemers van READY en grensoverschrijdend gedrag zo veel als mogelijk voorkomen. Bekijk voor meer informatie de pagina vertrouwenspersoon.

twee mensen werken met een computer

Raad van Toezicht

Beleid en positionering

Sinds 2022 hebben we bij stichting READY een Raad van Toezicht met drie leden. Zij adviseren ons over toekomstig beleid en denken mee over de positionering van stichting READY. Meer informatie over de leden kun je vinden op de pagina Raad van Toezicht.