Groep jongeren en lifecoaches Kick off READY Community Heroes 070 November 2019

Het najaar is niet de makkelijkste tijd om nieuwe jongeren voor Community Heroes 070 te werven. Het weer is wisselvallig, de pleintjes zijn vrijwel leeg en veel jongeren vertonen zich niet op straat. Ook is het een tijd van nieuwe baantjes en een vol school-programma. Een flinke uitdaging dus voor het nieuwe team van lifecoaches.

Creativiteit en enthousiasme zijn de enige twee manieren om met oplossingen te komen in de wervings tijd. Daarom geeft het READY team ‘back to school’ presentaties. Ons verhaal sloeg aan bij veel jongeren maar naar een vervolg moesten we nog op zoek. Tijdens een van onze wekelijkse bijeenkomsten ontstond (veel dingen ontstaan gewoon bij READY) het idee voor een Kick-off avond. Een eerste kennismaking met elkaar en met het project.

Het werden uiteindelijk twee succesvolle avonden bij SPARK op de Escamplaan. Er werd veel met elkaar gepraat, gelachen en er werden lekker pizza’s gegeten. De eerste meetings zijn deze week gehouden. Dus als je nog mee wilt doen, zorg dan dat je snel reageert en we geven je een plek bij een stadsdeel team. Je kan je meteen registreren met dit aanmeldformulier.

Check op YouTube video’s over het project Community Heroes 070