escamp 3 workshop team escamp community heroes 070 stichting ready talentonwikkeling

Tijdens het vorige traject van Community Heroes 070 waren ze nog een van de kleinste teams. Nu is Team Escamp het grootste team van allemaal geworden. Een korte blik in de keuken wat er tijdens een Community Heroes 070 sessie wordt gedaan.

Duidelijke planning
Lifecoaches Shayleen en Ilias houden van een vaste, duidelijke planning. Terwijl iedereen met elkaar aan het praten is , we hebben het over 15 deelnemers, zorgt Shayleen voor de inwendige mens. Shayleen heeft lekkere hapjes verzorgd. Rondom de gespreksruimte staan clipboards klaar en liggen er markers. Hierop komen alle ideeën die er in overvloed zijn. 

Positieve sfeer
E
r is een introductie van 10 minuten waarbij van alles wordt bijgepraat. De lifecoaches leggen daarna uit wat er deze sessie op het programma staat. Vervolgens gaat iedereen aan de slag. De groep vaart wel bij deze aanpak omdat de meesten elkaar goed kennen en er een hele positieve sfeer is.

READY TALKS evenement
Er groeit iets moois in Escamp. Zie hieronder de flyer van hun komende evenement READY TALKS ‘From zero 2 Hero’ op 17 februari. We can’t wait!!! Wil je hier bij zijn? Het is gratis, maar je moet wel even reserveren. Schrijf je in via het formulier van de speciale eventwebsite. 

Drie sprekers en logo inbeeld