De sprekers bij READY TALKS DEN HAAG 2

READYTalks #2 – Kijk online live mee op 27 november!

Informatie over de avond

  • Datum: 27 november 18.30 – 21.30
  • READYTalks #2 sprekers: Brahim Lakhal, Imad Hadar, Boer Ayoub en Vincent Krieger
  • Locatie: Online Facebook of Instagram/Het Koorenhuis
  • Start onlineshow 18.30
  • Gratis meekijken!

Wat is READYTalks?

READYTalks is een evenement waarbij we gastsprekers uitnodigen om hun verhaal te delen, met als doel: andere mensen te inspireren en motiveren! Vanwege het grote succes van onze pilot met Jandino Asporaat hebben wij ervoor gekozen om een 2e editie te organiseren. Dit evenement wordt georganiseerd door de jongeren van Community Heroes 070. Naast de gastsprekers nemen ook de jongeren het podium! Hieronder zie je de 3 gastsprekers van READYTalks #2! Het belooft een mooie avond te worden waarin we elkaar allemaal steunen. Niet overtuigd? Check hier hoe de geslaagde eerste editie was!

Wie zijn de sprekers?

Er zijn drie inspirerende sprekers deze avond! Bekende vlogger Brahim Lakhal, boer Ayoub Louihrani en kickbockser Imad Hadar. Check hieronder hun verhaal en instagrams!

Brahim Lakhal

Mijn naam is Brahim Lakhal, ik ben 34 jaar oud en kom uit Leiden. Ik ben mede-oprichter en bestuurslid van stichting ‘Elk Kind Een Bal’ en van de Ricardo van Rhijn foundation. Ook maak ik samen met mijn broertje Bilal, die het syndroom van down heeft, grappige, emotionele, leerzame, energieke, positieve en motiverende vlogs!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brahim Lakhal (@brahim_vlogs)

Ayoub Louihrani

Ik ben Ayoub Louihrani, opgegroeid en geboren in Amsterdam-oost samen met mijn vader moeder en broertje waren we een gezamenlijk gezin, ik ben 22 jaar en ik ben de eerste Marokkaanse boer in Nederland, hoe ben ik op dit idee gekomen om boer te zijn? Luister naar mijn verhaal!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Boer ayoub (@truefellah)

Imad Hadar

Geboren op 12 mei 1997 in Rotterdam Zuid. Zijn ouders verhuisden in de jaren ‘90 vanuit Casablanca, Marokko om de toekomst van hun kinderen te verzekeren van een kansrijk leven. Imad heeft een lange weg bewandeld voor hij een echt prof kick-bokser werd. Hij vertelt je graag zijn verhaal, vol inspiratie en motivatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Imad Hadar (@imadhadarofficial)

 

MDT Logo