Den Haag gaat weer aan de slag met een nieuwe groep Community Heroes! De coaches hebben samen met de jongeren de kick-off afgetrapt op het kantoor van stichting READY  in Pand Zuid-West, het voormalig V&D-gebouw op de Leyweg in Den Haag.

De jongeren konden op een interactieve manier kennis maken met de coaches en kregen een voorproefje van wat zij kunnen verwachten de komende weken. Zo waren  er 16 jongeren aanwezig afkomstig uit diverse plekken in Den Haag waarvan de grootste groep onderwijs volgt aan de Praktijkschool De Poort. Deze jongeren zijn tussen de 15-17 jaar oud en zitten met elkaar in de vierde klas van hun opleiding. 

Op de avond hebben de coaches verschillende spelletjes gespeeld met als doel om elkaar beter te leren kennen, de samenwerking en communicatievaardigheden te stimuleren en vergroten. Spellen zoals over De Streep, ‘match-de-juiste-karaktertrek-bij-de-juiste-coach’-spel en een eilandspel waarbij samenwerken van belang is om uit een bepaalde situatie te komen. 

Last but not least is de avond afgesloten met een etentje waar er genoten kon worden van Surinaamse gerechten en zijn de jongeren naar huis gegaan met een goodiebag met Community Heroes merchandise.

Ben jij benieuwd hoe het proces verloopt in Den Haag volg dan ons instagram @CommunityheroesNL om op de hoogte te blijven.