Ben jij READY voor een uitdaging? Breng basketball naar de pleintjes en scholen in de buurt. Doe mee en word een GAMECHANGER! Ontwikkel jezelf, organiseer events en maak IMPACT!

Wat kan je als Gamechanger verwachten?

• Jij wordt een Gamechanger en doet mee aan een landelijk project.
  • Je geeft in teamverband het basketbalsport een enorme impuls namens jouw club.
  • Je gaat in 20 weken sportlessen en toernooien organiseren voor kinderen en jongeren.
  • Dankzij jou wordt er meer gesport in de wijken en omgeving van je club!
  • Je krijgt workshops van professionele basketballers, rolstoelbasketballers en ex-international Vincent Krieger.
  • Je wordt begeleid door coaches van je vereniging.
  • Je volgt een gecombineerde 3X3 Leaders training en Fastbreak opleiding en krijgt 2 officiële diploma’s.
  • Je krijgt een Fitcoins account. Door te bewegen verdien je coins die je kunt uitgeven in diverse winkels.
  • Je ontdekt jouw talenten met de READY4WORK game.

Maak jij met jouw team de grootste impact van alle 10 verenigingen? Dan kan jij een Dreamcourt of zelfs een reis naar de Olympische Spelen in 2024 winnen!

Wat haal je uit het traject?

• Een exclusieve GAMECHANGERS merchandise pakket.
  • Een officieel fastbreak diploma.
  • Een 3×3 leader certificaat.
  • Een MDT certificaat.
  • Een bak vol ervaring rondom het organiseren van toernooien.
  • Ervaring met het geven van (basketbal) lessen.
  • Een uitgebreid netwerk.
  • Kennis mogen opdoen van professionele basketballers.
  • Een basketbalclinic van het Nederlands basketbalteam.

Voor wie?

• Je bent tussen de 16 en 27 jaar
  • Je bent lid van 1 van de 10 basketbalverenigingen die meedoen aan Gamechangers.
  • Je bent gemotiveerd en wilt graag leren.
  • Opleidingsniveau, achtergrond en ervaring maken voor deelname aan dit project niet uit!

meer informatie

Deelnemende basketbalclubs