Partnernight GamechangersRight To Play tijdens de partnernight van Gamechangers.Gamechangers partnership

Afgelopen vrijdag was de eerste Gamechangers Partner Night. Een avond van verbinden, terugkijken en vooruit blikken op het eerste traject. De avond werd afgetrapt met een heerlijk Surinaams buffet, gevolgd door een informatieve presentatie.

Right to play logo

Right To Play

Met Right To Play hebben we stilgestaan bij het belang van spelen voor onszelf, maar vooral ook voor kinderen waar spelen niet vanzelfsprekend is. Spelenderwijs leren, verbinden en groeien. Right To Play liet ons ervaren hoe belangrijk en leuk spelen is met allerlei eenvoudige spelvormen.

Goal41

Goal 41

Samen met Goal41 ontwikkelde Right To Play en Gamechangers een tool om tijdens basketbal toernooien donaties op te halen voor kinderen in de armste delen van de wereld. Deze tool werd voor het eerst getoond.

I Am Progrez

IamprogrezI Am Progrez vertelde hoe zij met de tool READY4Work aan de slag gaan voor jongeren op gebied van skills ontdekken en ontwikkelen.

Gamechangers

Bliksem logo gamechangers

De nieuwe Gamechangers website is volop in ontwikkeling. Een preview was te zien voor alle partners. Er werd afgesloten met een interactieve sessie waarbij meedenken met elkaar centraal stond. Een geslaagde avond, met dank aan alle aanwezige partijen!

Volg ons! Blijf op de hoogte van Gamechangers. 

Facebook Gamechangers @Readygamechangers        Instagram Gamechangers @Ready_gamechangers

Deel dit artikel.

Ken jij iemand die dit niet mag missen? Stuur dan dit artikel door of share deze link:

https://www.stichtingready.nl/gamechangers-partnernight/