Community Heroes 2e traject
Ben je tussen de 15 en 23 jaar, woon je in Den Haag en wil je graag iets organiseren voor anderen in jouw buurt? Dan is Community Heroes 070 voor jou! Samen met je teamgenoten uit jouw stadsdeel word je geholpen door READY lifecoaches om mooie projecten te organiseren. In traject 1 waren dat bijvoorbeeld een muziekfestival, een kookworkshop, boksclinic en storytelling inspiratieavond en er waren nog veel meer activiteiten. Traject 2 start vanaf begin november.

Meer informatie

  1. Het is een competitie tussen teams! Elk team Community Heroes 070 organiseert activiteiten waarmee zoveel mogelijk sociale impact wordt gemaakt en kan daarmee prijzen winnen.
  2. Je beleeft 20 gezellige weken waarin je samen met anderen mooie dingen mag gaan organiseren.
  3. Je krijgt een geweldig Community Heroes 070 kledingpakket bestaande uit een snapback, hoodie, polo en T-shirt in de kleur van het stadsdeel waar je je voor inschrijft.
  4. Je krijgt als team een budget om plannen uit te voeren en gaat leren hoe je aan meer geld kunt komen voor goede ideeën.
  5. Aan het einde van 20 weken komen alle Community Heroes 070 teams bij elkaar en checken we de belevenissen van jou en je team in de bioscoop.
  6. Je komt erachter welke organisatorische talenten je hebt en krijgt workshops waarmee je die verder ontwikkelt.
  7. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding voor elke georganiseerde activiteit en een certificaat van deelname als je tot aan het einde van het traject meedoet;
  8. We maken (als je dat wil) een professionele, persoonlijke videopitch die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om werk te vinden.
  9. Je kunt een sponsorship ter waarde van van €1.500,- verdienen, te besteden aan je eigen ontwikkeling;
  10. Na afloop van het traject mag je het volgende team in jouw stadsdeel helpen begeleiden als je dat leuk vindt.

Wat we van je verwachten:
– Je bent leergierig en gemotiveerd om activiteiten te organiseren voor anderen
– Je bent een teamspeler
– Je bent in oktober/november beschikbaar voor een startgesprek
– Je bent minimaal 30 van de 40 bijeenkomsten aanwezig (75%)