Dit is de live registratie van de Community Heroes awardshow, gepresenteerd door onze host, Vincent Krieger. In deze video zie je wat de Community Heroes voor toffe dingen hebben georganiseerd. Het was een mooie awardshow met inspirerende verhalen van de deelnemers. Echt een beloning voor het harde werken. We zijn ontzettend trots op het grote succes dat is behaald met Community Heroes NL.

De awardshow
Zoals je misschien weet is het Community Heroes project begonnen in Den Haag. Dit jaar is de eerste landelijke editie en het is een succes is geworden. Tijdens de awardshow heeft elke stad een overzichtsvideo getoond. In deze  video’s lieten de deelnemers zien wat zij hebben gedaan voor hun community. De jongeren hebben samen met hun lifecoaches toffe events bedacht en uitgevoerd. De heroes zijn hiervoor beloond met mooie prijzen.

de awards communityheroes

De deelnemers
Het is echt geweldig om te zien wat er allemaal is gedaan voor de communities in vijf(!) verschillende steden. Dit zijn de steden die meededen aan dit traject van Community Heroes (+gewonnen awards):
– Leiden (Events Award)
– Den Haag ( Get money Award, Big crowd Award, Many Heroes Awards
– Den Helder (Follow your dreams awards,)
– Haarlem ( Basi Award)
– Weert (Inpsiration Award, The Real social Award, Jury Prijs)

Wil jij ook een Community Hero worden? Dat kan! Meld je snel aan voor de start van het nieuwe traject via deze pagina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stichting READY (@stichtingready)