Dit is alweer de laatste terugblik van Community Heroes. Wat een toffe events zijn er allemaal georganiseerd en dit is het laatste verslag ervan. De Community Heroes 071 zijn in Leiden een samenwerking aangegaan met de basketbalclub BS Leiden.

Community Heroes 071 is het jongerenteam dat evenementen organiseert in Leiden en omstreken. Als dank voor de sponsoring van BS Leiden wilden de Heroes iets terug doen voor de club. Zo hebben zij onder andere een toernooi georganiseerd voor de oudere (40+) leden. Het toernooi heette ‘basketballen voor bitterballen‘. Deelname was gratis, en naast het reguliere toernooi waren er ook kleinere dingen te doen zoals een driepuntcompetitie. De sfeer was gezellig en het initiatief werd goed ontvangen zo is te  zien in de video.

Leerzaam project
Zoals je weet van Community Heroes leren de deelnemers organiseren, plannen, events opzetten en regelen. Het is dus een super leerzaam project. We kunnen daarom met trots terugkijken naar alle evenementen die georganiseerd zijn door de Community Heroes. Check hier een overzicht van alle events.

Nieuwsgierig geworden? Op dit moment is er een nieuw Community Heroes traject bezig, binnenkort vertellen we hier meer over. Aanmelden voor Community Heroes kan hier!

ZZ Leiden Basketball को फोटो।