Het succesvolle MDT Community Heroes van stichting READY is in volle vaart! Verspreid over heel Nederland wordt Community Heroes samen met onze partners georganiseerd. Wij zijn er trots op dat jongeren impact maken in Den Helder, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Haarlem, Capelle aan den IJssel, Almere, Eindhoven en Amsterdam.

Impact

Er hebben in totaal al meer dan 1500 jongeren meegedaan met Community Heroes. Met een interactief programma wordt onder andere gewerkt aan teambuilding, conceptontwikkeling, pitchen en een eindevenement. Belangrijk is de persoonlijke ontwikkeling, zoals het bouwen aan zelfvertrouwen, uitbreiden van een eigen netwerk en ontstaan van vriendschappen. Natuurlijk zijn ook de projecten van de jongeren een mooi resultaat, enkele voorbeelden: een documentaire, muziekfestival, voetbaltoernooi, duurzaamheidsfestival, spoken word avond en motivatie event. Check onderstaande video van DenHaagFM over READY Talks georganiseerd door jongeren voor jongeren.

 

Meedoen

Wil jij meer weten over Community Heroes? Check dan deze pagina met meer informatie. Ken jij of ben jij iemand die ook wilt werken aan de skills en de kans krijgt om iets moois te organiseren? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Partner worden

Stichting READY bouwt verder aan een landelijk netwerk om zoveel mogelijk jongeren te helpen. MDT community Heroes wordt tot minstens 2026 georganiseerd. Neem contact met ons op als jouw organisatie ook impact wilt maken via info@stichtingready.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

“Prachtig om te zien hoe we verbindingen leggen met organisaties en dezelfde stip op de horizon hebben: namelijk jongeren ondersteunen op weg naar hun toekomst. Elke partner die ik spreek of bij wie ik op de koffie ga heeft deze zelfde energie. Trots om te zien hoe verschillende jongeren impactvolle events neerzetten en vrienden hebben gemaakt.” – Projectleider Sharida Imamdi over MDT Community Heroes