We kunnen met veel trots terugkijken op de Community Heroes 070 en wat zij hebben georganiseerd. De jongeren hebben zich enorm ontwikkeld en mooie projecten neergezet. Meerdere jongeren hebben ook aangegeven graag betrokken te blijven en gaan na het traject door als junior of assistent coach. Dat is waar we het voor doen.

Team Centrum
De Heroes van Team Centrum hebben drie(!) projecten georganiseerd, echt geweldig. Dit zijn de projecten en als je meer wilt weten erover klik dan op de link. De heroes hebben een  READY talks avond georganiseerd en een nieuw event Kitchen Heroes, waarbij lekker eten centraal staat. Eten verbindt mensen en het was een tof nieuw concept.  Check ook de Community Heroes 070 Documentaire waarin de jongeren je laten zien hoe zij te werk gaan in het maken van een maatschappelijk evenement. Zij nemen je mee in hun dagelijks leven en praten met belangrijke mensen op dit gebied.

Team Escamp
De heroes van Team Escamp hebben het ‘Escampus event’ georganiseerd op 11 augustus. Er kwamen meer dan 50 bezoekers  en die werden getrakteerd op poffertjes en genoeg snacks en drinken. Ook waren er graffiti workshops en was er een sport bedrijf ingehuurd met leuke spellen op het voetbalveld. Op het  podium vertelden verschillende sprekers over sociale media, politie en zelfontwikkeling.

Coaches Community heroes meeting stichting ready 070 jongeren

Team Segbroek
Om de community van Escamp bij elkaar te brengen hebben de Heroes Team Escamp een heel tof festival georganiseerd. Tijdens dit festival Heroes Fest hebben de jongeren een geweldige prestatie geleverd.  Er waren verschillende activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils. De festivalgangers waren enthousiast en deden gezellig mee. Klik op de link voor een uitgebreide samenvatting.

Goed nieuws, we gaan over twee weken starten met het nieuwe traject! Word jij een van onze nieuwe heroes? Meld je hier aan en wij gaan samen aan de slag! Dit project is in het kader van Maatschappelijke Dienst Tijd.