De Community Heroes 070 Team Escamp hebben op 28 augustus een festival georganiseerd: Heroes Fest. Voor het festival is gekozen voor het grote sportterrein van Tac ’90, een Haagse voetbalclub in Moerwijk.  Het evenement duurde van 12.00 tot 21.00 en de zon liet zich van zijn beste kant zien.

De activiteiten
Er waren verschillende activiteiten voor jong en oud, voor ieder wat wils. De festivalgangers waren enthousiast en deden gezellig mee. Een paar voorbeelden van de activiteiten tijdens het festival: storytelling, dansworkshops, henna, sport- en spelactiviteiten, muziekworkshops en voetbalclinics. Dat zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een geslaagd event.

Organisatie
De Community Heroes 070 Team Segbroek hebben tijdens het traject 20 weken samengewerkt om dit te organiseren. In die tijd hebben zij het hele plan zelf bedacht en tot een mooi event uitgewerkt. Hierdoor hebben zij zich ontwikkeld tot echte Community Heroes en kunnen met trots terugkijken op deze prestatie. Dat is waar wij het voor doen. Check de video’s voor sfeerbeelden en het interview met de deelnemers.

Wil jij meedoen met Community Heroes 070? Meld je aan via deze pagina.