Eten verbindt mensen. Dat weten de Community Heroes van Team Centrum. Daarom hebben ze naast READY Talks #3 ook een festival georganiseerd: Kitchen Heroes. Tijdens dit leuke festival stond eten centraal, vandaar de naam. Er was een kookwedstrijd om de grootste Kitchen Hero te ontdekken en de lekkerste BBQ van 2021.

Het festival
Je kon meedoen aan kookworkshops en sportactiviteiten. Al dat lekkere eten kon je er meteen weer af sporten. Er was zelf een sprinkussen waar vrolijk op gesprongen werd door de bezoekers. Het evenement vond plaats bij het Samenlevingspark Spark in Den Haag. Het was een groot en gezellig buurtfeest waarbij we iedereen met elkaar probeerde te verbinden.

De organisatie
Team Centrum heeft hiermee een maatschappelijk event georganiseerd voor de buurt. Door middel van eten en gezelligheid wilden zij het samenkomen na de Corona crisis weer een kick start geven. Als je de beelden ziet van de video kan je stellen dat het gelukt is.
Tijdens een periode van 20 weken hebben de Heroes hun plan bedacht en uitgevoerd. Ze hebben veel geleerd van het organiseren en zijn uitgegroeid tot echte Heroes.

Meedoen met Community Heroes 070? Meld je hier aan!

 

 

View this post on Instagram